ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Γιώργου και της Φωτεινής πραγματοποιήθηκε στον Παρεκκλήσι Αγ. Θεοδώρων στην Άνοιξη και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Ανάβυσσο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΠΑΤΑ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Γιώργου και της Δήμητρας πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν.  Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Σπάτα και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Ανάβυσσο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Γιώργου και της Δήμητρας πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν.  Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, η Pre-wedding φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Ανάβυσσο  και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Λίμνη Δόξα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Γιώργου και της Πέγκυς πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία στην Κερατέα και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Ανάβυσσο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΩ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Άκη και της Γεωργίας πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Καλυψώ και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Ανάβυσσο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΑΓΙΑ ΒΑΡΑΒΑΡΑ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Δημητρή και της Τατιανής πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Πάρνηθα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΤΗΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση γάμου του Διονύση και της Φαίης πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, η Pre-wedding φωτογράφιση-κινηματογράφηση στην Πάρνηθα και η Next Day φωτογράφιση-κινηματογράφηση  στην Ανάβυσσο.